Kredyty dla rolników

+48 880 121 121 szybki kontakt z doradcą
Kontakt z doradcą: +48 880 121 121
  1. Serwis oznacza stronę internetową www.kredytydlarolnikow.pl oraz podstrony w domenie www.kredytydlarolnikow.pl, reprezentujące markę KREDYTY dla rolników
  2. Właścicielem oraz operatorem marki KREDYTY dla rolników jest firma CREDO z siedzibą w Bogusławicach przy ulicy Dębowej 15, z NIP 6422657062.
  3. Użytkownikiem Serwisu jest każdy odwiedzający Serwis, akceptujący Politykę prywatności dostępną na stronie http://www.kredytydlarolnikow.pl/polityka-prywatnosci
  4. KREDYTY dla rolników na swoich stronach internetowych (Serwisie) wykorzystuje pliki cookies, o czym Użytkownik Serwisu jest informowany za pomocą specjalnego komunikatu. W przypadku braku akceptacji Polityki prywatności w tym Polityki cookies użytkownik zobowiązany jest do opuszczenia Serwisu.
  5. Użytkownik Serwisu, podając swoje dane osobowe zgadza się na ich przetwarzanie przez właściciela marki KREDYTY dla rolników zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem oraz telefoniczny kontakt zwrotny właściciela marki KREDYTY dla rolników w celu przedstawienia szczegółowej oferty. Dane, podane przez formularze dostępne w Serwisie nie są przekazywane innym podmiotom.

Informacje i zasady związane z RODO

W związku z rozpoczęciem stosowania z dniem 25 maja 2018 roku rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych i uchylenia dyrektywy 95/46/WE, (dalej zwanym RODO), Administrator Serwisu, właściciel i operator marki KREDYTY dla rolników, prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą CREDO z siedzibą w Bogusławicach informuje, że od dnia 25 maja 2018 roku przysługują Panu/Pani określone poniżej prawa związane z przetwarzaniem Pani/Pana danych osobowych przez CREDO, właściciela i operatora marki KREDYTY dla rolników z serwisem internetowym dostępnym pod adresem www.kredytydlarolnikow.pl wraz z jego podstronami. Zapraszamy do zapoznania się z informacjami i zasadami związanymi z RODO jak również z polityką prywatności serwisu www.kredytydlarolnikow.pl

  1. Administratorem Pana/Pani danych osobowych jest firma CREDO, z siedzibą w Bogusławicach, ul. Dębowa 15, NIP: 6422657062 (dalej zwana Administratorem)
  2. Administrator wyznaczył osobę kontaktową w sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych Administratora Bezpieczeństwa Informacji (Inspektora Ochrony Danych): Jarosław Kochaniewski, z którą można się skontaktować poprzez email: jarek@kredytydlarolnikow.pl
  3. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane zgodnie z RODO w celu przesyłania Panu/Pani informacji handlowych i marketingowych, w szczególności w celu kontaktu drogą mailową, telefoniczną oraz za pomocą SMS w celu informowania o usługach, produktach i wydarzeniach z udziałem administratora i jego personelu w oparciu o art. 6 ust. 1 lit. a) RODO.
  4. Pana/Pani dane osobowe wskazane w pkt 3 powyżej będą przechowywane przez okres przesyłania przez administratora informacji handlowych lub marketingowych, bądź do czasu wycofania przez Pana/Panią zgody na przetwarzanie w tym celu.
  5. W niektórych sytuacjach Administrator ma prawo przekazywać Pana/Pani dane osobowe innym odbiorcom, jeśli będzie to niezbędne do przesłania informacji handlowych lub marketingowych. Będziemy w takim przypadku przekazywać dane osobowe dwóm grupom odbiorców: osobom upoważnionym przez nas, naszym pracownikom i współpracownikom, którzy muszą mieć dostęp do danych osobowych w celu wykonywania swoich obowiązków, podmiotom przetwarzającym, którym powierzymy przetwarzanie danych osobowych oraz innym odbiorcom danych.
  6. Przysługuje Panu/Pani prawo żądania od administratora dostępu do danych osobowych Pana/Pani dotyczących, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania oraz przenoszenia danych.
  7. Przysługuje Panu/Pani prawo do cofnięcia zgody w każdym czasie poprzez kliknięcie w odnośnik zawarty w stopce otrzymanej wiadomości e-mail.
  8. Na działania Administratora przysługuje Panu/Pani skarga do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.
  9. W stosunku do Pana/Pani mogą być podejmowane czynności polegające na zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu w celu prowadzenia przez Administratora marketingu bezpośredniego.

Chcemy mieć pewność, że rozumieją Państwo jakie informacje gromadzimy, i że są one dla nas ważne. Jednocześnie podkreślamy, że wszystkie dane są bezpieczne i nie są przekazywane osobom trzecim.

Polityka Cookies

Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.Pliki cookies (tzw. "ciasteczka") stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu www.kredytydlarolnikow.pl. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

  1. Dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb
  2. Tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości
  3. Utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła

W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: "sesyjne" (session cookies) oraz "stałe" (persistent cookies). Cookies "sesyjne" są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). "Stałe" pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:

  1. "niezbędne" pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu
  2. pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu
  3. "wydajnościowe" pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu
  4. "funkcjonalne" pliki cookies, umożliwiające "zapamiętanie" wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.
  5. "reklamowe" pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem www.wszystkoociasteczkach.pl lub w sekcji "Pomoc" w menu przeglądarki internetowej.

Użytkownik Serwisu jest zobowiązany do akceptacji powyższej Polityki prywatności. W przeciwnym wypadku Użytkownik Serwisu ma obowiązek natychmiast opuścić Serwis.

Jestem zainteresowany

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z polityką prywatności.

Dziękujemy!

Twoja prośba została przekazana do naszych doradców. Skontaktujemy się w przeciągu najbliższych 24 godzin, aby przedstawić najlepszą ofertę.